Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/placahr/public_html/fidelgastro.hr/wp-content/plugins/hybrid-composer/index.php on line 908
About us two – Fidel_Gastro

About us two


NAŠA STRAST PREMA HRANI OČITUJE SE PONAJPRIJE U KVALITETI NAŠIH JELA.
ONA SU NAPRAVLJENA S NAJMODERNIJIM TEHNIKAMA PRIPREME I OBRADE NAMIRNICA IZ UZGOJA PROVJERENE KVALITETE. HRVATSKOJ JAVNOSTI PREDSTAVLJAMO NOVI SMJER U KULINARSTVU ODNOSNO KUHINJU 21. STOLJEĆA. VOĐENI VRIJEDNOSTIMA ODRŽIVOSTI, PROFESIONALNOSTI I PROFESIONALNOG USAVRŠAVANJA MI STVARAMO NOVI PRISTUP PREHRANI.


misija

PRUŽITI SVAKOM GOSTU JEDINSTVENO ISKUSTVO VRHUNSKE FUSION KUHINJE, NAJBOLJIH SVJETSKIH I DOMAĆIH VINA, DIZAJNERSKOG AMBIJENTA I IZVRSNE USLUGE UZ OPUŠTAJUĆE ZVUKE JAZZ GLAZBE.


vizija

ZADRŽATI RAST U SVAKOM ASPEKTU UGOSTITELJSTVA - KVALITETI HRANE, USLUGE I PONUDE VINA - KAKO BISMO POSTALI JEDAN OD VODEĆIH RESTORANA U ZEMLJI.

fusion kuhinja

Sve naše namirnice dobavljaju se od proizvođača najviše razine kvalitete

kvaliteta namirnica

Sve naše namirnice dobavljaju se od proizvođača najviše razine kvalitete


vinoteka

Bogat izbor najboljih domaćih i stranih vina svih vrsta

nova razina

Održivost poslovanja, profesionalno osoblje, vrhunska usluga i dizajnerski interijer

chef


“Kuhanje volim jer te tjera na iskrenost – u kuhinji se vrlo brzo i jasno vidi tko je kakav i to se ne može sakriti. Ono mi također daje određenu dozu kreativnosti i improviziranja, no kuhanje je za mene prije svega zanat. Važno je da imamo tehničke sposobnosti svaki pojedini tanjur izbaciti tako da je okusom i izgledom identičan onome prije, i to je za mene predanost ovom poslu. Naravno, kreativnost je dio stvaranja jelovnika i jela, no to se događa nekoliko puta godišnje, ako imamo sreće. Ostatak vremena se kuha – precizno, jasno i repetitivno. Ako voliš taj dio posla, to znači da stvarno voliš kuhanje.” -SRĐAN URSIĆ